някои сведения за фселемата

някои сведения за фселемата
18.01.2019 Наталия Атанасова

ей са, както си по-чивах и по-ено време слушам следнияд разговор междо златим и приздракад на полелея който съшто е кодка ама е живяла оназ преди мене оште и така като глебам не вазнамерява скоро дасе раскара ами ше седи на полелея и ште ни къса нервите до далбоки старини.

К. З. начи казваш че ние тука фактически сме в космосад и се вартиме фкрък около цлъмцето??!
П. П. еми даааа. заштото сме на планета.
К. З. а не сме ли ваф апартамента на Ч.Т. по скоро?
П. П. да, ама той е в кооперацията, а тя е в града, градът е в държавата, а самата държава е на планетата!
К. З. аааа, не, не. мисла че бъркаш. начи за даржавата не спора. тя може и да е на планетата някакси, криво ляво така, но ние тука сме в апартамента бе човек! каде виждаш тука космос! това не ти е никакаф космос навънка! това ти е вътрешен двор!!
П. П. мисли по-мащабно!
К. З. е колко по маштабно да мисла! не забравяй че асам човек който е ходил вече два пъти на ветеринатор и искан да ти кажа че и там никакъф космос нямаше ами си беше сафсем спокойно!
П. П. земята е планета! КРЪГЛА Е!! ВЪРТИ СЕ!! ТОЧКА!!!
К. З. бабини деветини! ами погледни научно! виш че къштите са правоъгълни! ако бяха сложени на кръгла планета штяха да се какво… ШТЯХА ДАСЕ КЛАТУШКАТ!! А ТЕ СИ СЕДЯТ МИРНО! ДА ВИЖДАШ КЛАТУШКАШТИ СЕ КЪШТИ НАВЪНКА ИЛИ НЕ ВИЖДАШ ПО ДАЛЕЧЕ ОД НОСА СИ!!1
П. П. АМИ КАТО НЯМА КОСМОС КЪДЕ ТОГАВА СЕДЯТ ЗВЕЗДИТЕ!
К. З. АМИ НА НЕБЕТО СЕДЯТ!! ОЧЕВИДНО!! КАДЕ ДА СЕДЯТ!!1
П. П. ИДИОТ!!
К. З. СОЕВЕРНА БАБИЧКА!!
П. П. е, не. не мога да споря с едноклетъчно.
К. З. ти пък колко клетъчна си! нали ако беше многоклетъчна штеше дасе распаднеш!! дане мислиш че някой си е играл дате сглобява с лепило! ТЕБЕ! СПЕЦИАЛМО!!1 ШТОТ СИ ЛАЙЗА МИНЕЛИ!111!

и това продалжава вече час! начиииии преячели мои ного ва мола кажете каде е най блиската планета на която има цивилизация од лаврак заштото трябва спешно дасе изнеса!! няма да искаран дълго така!!!1