Често задавани въпроси

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

Как става плащането и каква е цената на доставката?

Заплащането става в брой или с карта при получаването на пратката или с карта през сайта ни. Цената на доставката до адрес за цяла България е 8,90лв., а до офис на Спиди – 6,50лв, като влиза в общата стойност на наложения платеж.

Кога ще бъде доставена пратката?

Пратката ще пристигне при Вас до 5 работни дни. Доставките ни се извършват само в работен ден, в диапазона между 9.30 и 18.00 часа.

Мога ли да заменя или върна закупен продукт?

В случай, че решите да върнете продукт, можете да го върнете в срок от 10 дни от получаването му. Куриерските разходи в този случай са за сметка на Клиента, освен ако връщането не е по наша вина. Пишете ни на samorumen@kotarakutrumen.com за да уточним детайлите по връщането. Продуктът трябва не е ползван и да е с оригиналната си опаковка. Ако е заплатен с наложен платеж, трябва да е придружен от документа за пощенски паричен превод, който куриерът Ви е издал при предаването на пратката.

Мога ли да поръчам доставка в чужбина?

Да. Списък със страните, до които можем да изпратим Вашата поръчка, можете да намерите в секцията “Доставка и плащане”.

Нямате възможност да чакате куриера цял ден?

В такъв случай пратката може да бъде доставена до офис или автомат на куриерска фирма Спиди, откъдето Вие можете да я вземете в удобно за Вас време, съобразено с работното време на съответния офис. Най-близкият до Вас офис на Спиди можете да намерите. тук