Често задавани въпроси

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

Как става плащането и каква е цената на доставката?

Заплащането става в брой на куриера при получаването на пратката. Цената на доставката до адрес за цяла България е 8,90лв., а до офис на Спиди – 4,50лв, като влиза в общата стойност на наложеният платеж.

Кога ще бъде доставена пратката?

Пратката ще пристигне при вас до 5 работни дни. Доставките ни се извършват само в работен ден, в диапазона между 9.30 и 18.00 часа.

Мога ли да заменя или върна закупен продукт?

В случай, че решите да върнете продукт, след като вече сте заплатили наложеният платеж, можете да го върнете в срок от 10 дни от получаването му. Куриерските разходи в този случай са за сметка на Клиента, освен ако връщането не е по наша вина. Пишете ни на samorumen@kotarakutrumen.com за да уточним детайлите по връщането. Продуктът трябва не е ползван и да е с оригиналната си опаковка, както и да е придружен от документа за пощенски паричен превод, който куриерът Ви е издал при предаването на пратката.

Как мога да поръчам за чужбина?

За момента не можем да Ви предоставим тази възможност.

Нямате възможност да чакате куриера цял ден?

В такъв случай пратката може да бъде доставена до офис или автомат на куриерска фирма Спиди, откъдето Вие можете да я вземете в удобно за Вас време, съобразено с работното време на съответния офис. Най-близкият до Вас офис на Спиди можете да намерите. тук