Често задавани въпроси

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

Как става плащането и каква е цената на доставката?

Заплащането става в брой на куриера при получаването на пратката. Цената на доставката до адрес за цяла България е 7,90лв., а до офис на Спиди – 3,50лв, като влиза в общата стойност на наложеният платеж.

Кога ще бъде доставена пратката?

Пратката ще пристигне при вас до 5 работни дни. Доставките ни се извършват само в работен ден, в диапазона между 9.30 и 18.00 часа.

Мога ли да заменя или върна закупен продукт?

В случай, че решите да върнете продукт, след като вече сте заплатили наложеният платеж, можете да го върнете в срок от 10 дни от получаването му. Куриерските разходи в този случай са за сметка на Клиента, освен ако връщането не е по наша вина. Пишете ни на samorumen@kotarakutrumen.com за да уточним детайлите по връщането. Продуктът трябва не е ползван и да е с оригиналната си опаковка, както и да е придружен от документа за пощенски паричен превод, който куриерът Ви е издал при предаването на пратката.

Как мога да поръчам от чужбина?

За момента не можем да Ви предоставим тази възможност.

Мога ли да отворя пратката преди да платя на куриера?

Да, изпращаме всички пратки с опция „отвори преди плащане“. В случай, че пратката е повредена при транспорта, върнете я на куриера и подпишете протокол за завеждане на щета. Пишете ни на samorumen@kotarakutrumen.com за да Ви изпратим нов продукт.

Нямате възможност да чакате куриера цял ден?

В такъв случай пратката може да бъде доставена до офис или автомат на куриерска фирма Спиди, откъдето Вие можете да я вземете в удобно за Вас време, съобразено с работното време на съответния офис. Най-близкият до Вас офис на Спиди можете да намерите. тук