Често задавани въпроси

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

Как става плащането и каква е цената на доставката?

Заплащането става в брой на куриера при получаването на пратката. Цената на доставката до адрес за цяла България е 5,50лв., а до офис на Спиди – 3,50лв, като влиза в общата стойност на наложеният платеж. Ако изберете опцията „вземане от магазина“ не се начислява доставка.

Кога ще бъде доставена пратката?

Пратките за гр. София пристигат при вас до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката, а за останалата част от страната – до 5 работни дни. Доставките ни се извършват само в работен ден, в диапазона между 9.30 и 18.00 часа.

Мога ли да заменя или върна закупен продукт?

В случай, че решите да върнете продукт, след като вече сте заплатили наложеният платеж, можете да го върнете в срок от 10 дни от получаването му. Куриерските разходи в този случай са за сметка на Клиента, освен ако връщането не е по наша вина. Пишете ни на samorumen@kotarakutrumen.com за да уточним детайлите по връщането.

Клиентите от София могат да върнат или заменят продукт и в магазина ни на Ангел Кънчев 22. Продуктът не трябва да е ползван. Трябва да е със запазена оргинална опаковка и касова бележка.

В случай, че закупеният от Вас продукт е повреден при транспорта, молим, свържете се с нас на samorumen@kotarakutrumen.com за да ви изпратим нов за наша сметка.

Как мога да поръчам от чужбина?

За момента не можем да Ви предоставим тази възможност.

Мога ли да отворя пратката преди да платя на куриера?

Да, изпращаме всички пратки с опция „отвори преди плащане“. В случай, че пратката е повредена при транспорта, молим да се свържете с нас за да уточним изпращането на нов продукт за наша сметка.

Нямате възможност да чакате куриера цял ден?

В такъв случай пратката може да бъде доставена до офис на куриерска фирма Спиди, откъдето Вие можете да я вземете в удобно за Вас време, съобразено с работното време на съответния офис. Най-близкият до Вас офис на Спиди можете да намерите. тук