КАКВО ДА ПО-ДАРИМ НА РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИЙ

КАКВО ДА ПО-ДАРИМ НА РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИЙ
14.02.2020 Наталия Атанасова

преячели мои, по-неже неска е денят на флюбените и сички си разменят по-дараци, написах за ваз крадка студия на тема НАЙ ПОТХОДЯШТ ПО-ДАРАК ЗА СЯКА ЗОДИЯ. надяван се да ви е од полза, макар и ваф по-следния момент.

ОВЕН – бинт и мелицински спирд. од льобоф ги избива на агресия, както и од по-вечето други ралти.

ТЕЛЕЦ – нешто което да е еднакво приятно на фкус и на допир. асе сештан за тоалента хартия и цвимски оши, но вие можете да енпровизирате.

БЛЕЗНАЦИ – каквото и да е, стига да са по две или по-вече нешта, че да стигне за сички подличности. ваф по тешките случи може и голям пакед пукамки.

РАГ – кодки. “лудата с кодките” звочи ена идея по-добре од само “лудата”.

ЛЪФ – цената няма значемие, важното е да е скъпо!!1

ДЕВА – не се престаравайте сас по-даракат, по-неже те така или иначе няма да го харесат. важното е да има картичка, на която да пише сас треперлиф по-черк АС НЕТЕ ЗАСЛОЖАВАН!!! 1

ВЕЗМИ – заведете ги ваф някой магазим и им кажете сами да си изберат. естественно, няма да оспеят. ного бьоджетна зодия!1

ЦКОРПИОМ – еднорок чеверме. тройната конбинация “невиннос, жестокос и храна” ги егзалтира неимоверно!

ЦТРЕЛЕЦ – може ескурзия до рилския манастир, обаче им кажете че ги водите на диснилент. разликата ваопште няма да им направи фпечатлемие. така или иначе се даржат еднакво неадекватно нафсякаде.

КОЗЕРОК – нешто тешко, солидно и претенциозмо, което да сведетелства за тяхното финансово и социалмо благополучие. ако не можете да си по-зволите еце фаберже, може напримерно тухла четворка “кокош анел”.

ВОЛОЛЕЙ – замерване на аората. обаче поткопете замерваштия да каже че е бяла. водолеят ште остане ного доволем.

РИБИ – ена ботилка вотка “житная” по-неже ваф момента са на житем режим.