тоа човек цтрахил заговорничи срешто мене!!!!

тоа човек цтрахил заговорничи срешто мене!!!!
06.10.2017 Наталия Атанасова

седа си аз неска на перваза и ваопште не глебам кам балкома на цтрахил освен ако цлочайно не сам поглебнал ама само с бялото на еното око и по ено време го виждан чесе показва на перваза сресан на път С БОЖИЯТА ПОМОШТ и вервайте ми ако имаше панталом сигорен сам че штеше да е с ръп и загаштен на слънчевияд мо сплит. и застана тоа на первазат и като отвори ено гърло и като викна! стаклата ше строши! а сичкото тва нешто се случва в шес сутримта, сичко живо цпи, с изкльочение на ена цигамка с амцок и перли коят мете новата велоцепедна алея на ракофска жената! нале.
К. Р. абе алооо какво си се развикал тука! то тука да не ти е баштения! хората цпът, ти опяваш кат някаф глашатай тука си зейнал! часовник нямате ле ваф вашияд апартамент кат сте толко богати! или си мо изял куковицата!
Ц. Добро да е и Вашето утро, драги! Това е сутрешната ми проповед. Мой християнски дълг е Господ да не остане в неизвестност за онези, които са заспали. От няколко дни Ви споменавам във вечерните си молитви, НО Е ВЕРЕН ГОСПОД, СЛАВА НА ИМЕТО МУ, и ме е чул, понеже разбрах, че при Вас нещата много добре са се наредили. Прочули сте се. Щели сега да Ви канят за водещ на „Бъклица и дрян“, ако не се лъжа. Или „Бразди“ беше?
К. Р. aма натеп какво ти е станало бе!! кви са тия нешта тука дето миги говориж! май нешто лаврака не ти се одразява добре на пцихиката!
Ц. Аз се покаях, драги, и издигнах душата си пред Бог! Предстои да бъда ръкоположен за презвитер в скоро време, с Божията помощ.
К. Р. ваопште неразбирам кви ми ги плештиш! тва ся значе ле че няма повече да ловиш мижки, да ровиш по-комтейнерите и да крештиш ноштем ф двора?
Ц. Тия помисли са от Лукавия! Не ме въвеждайте в изкушение! Ежедневието ми се състои от хваление, проповед и молитва, понеже в милостта Си Господ ми подаде ръка!
К. Р. а такааа! така ле стана! и ко имаше ф тая рака?
Ц. Еми имаше половинка лаврак. И тъкмо когато щях вече да го хапна, хвърлиха върху мен една плащаница, отнесоха ме тук и ме покръстиха чрез потапяне във вода, а след това ме и миропомазаха с фронтлайн.
К. Р. ас пак оште не сам покръцтен. така си хода – варварската, немит. и сам си ного доволем!
Ц. Погрижил съм се и за Вашата душа, драги! Предал съм на моя Ч. Т. да се съобщи с Вашия и да обсъдят въпроса с Вашето кръщене. Мисля, че тия дни прървородният грях ще бъде отмит и от Вас.
К. Р. !!!!!!!111111 Е ТИ НЕСИ ЧОВЕК ЧЕСНО! ШТЕ СЕ ПЪРЖИШ Ф АДАТ ЗА ТАЯ РАЛТА ДЕТ СИМИ Я НАПРАИЛ ЦТРАХИЛЕЕЕ!!!1
Ц. Вече не съм Страхил. Приех името Серафим за прослава на Господ.