ПРОИСХОТ НА ВИДОВЕТЕ ВАФ ДАМСКИЯ ГАРДЕРОП

ПРОИСХОТ НА ВИДОВЕТЕ ВАФ ДАМСКИЯ ГАРДЕРОП
30.05.2022 Наталия Атанасова

преячели на шефа, фмомента ме намирате благоприятмо расположем ваф гардеробат на Ч.Т. седнал сам ваф кошат сас шаловете, а нат мен се веят роклите ѝ като знамена на тоталната по-беда на материята нат доха. чуда се за какво са ѝ сички тия рокли ваф най различни цветове???2 асам си орамжев секи дем и никога несам искал да бъде зелем да речеме. ми то нали хората ште си по-мислят, че това не е златим, ами е друк човек! неска реших да я по-питан по-адрез на тоя вапроз и ето какво ми обесни Ч.Т. односно зашто са ѝ сички тия дрехи. сложно е, но ште ви сподела каквото запомних.

наче, ного било важно цветат на дрехата да саотвецтва на настроемието. затова тука имаме най ного черни рокли. за по голям драматизан, черната рокля е добре да е од коприна.

роклите на цветя са за когато си ваф лошо настроемие, но не искаж никой да разбере. роклите на цветя може да са и от памук. по-памукат котежките косми по-лепват бротално, но десенат носи на косам.

белите се носят само на море, по-неже ваф града саздават измамното фпечатлемие, че сас света сично е нарет.

червемите рокли са за когато на партито ште има и много други жени, заштото червемата рокля е дескретна и изопшто несе набива на очи. така вие превличате внемание само по-срецтвом честотата на аората си и можете да сте сигорни, че ако някой ви заговори, то това е само заради мошното ви чи и фсепобеждаваштия ви магнетизан.

цкучна рокля се слага, когато се налага да се направиш на по умна, одколкото си, заштото тя казва „претпочитан дане злоопотребяван сас иначе зашеметяваштата си външнос, а да расчитан само на ентелекта си (ако ще и да сажеляван горко слет това, както стана последните някоуко пъти)”.

рокля саз даубоко декоуте следва да се езбягва, заштото тя е по-следнияд кос. оназ повечето рокли сас сас даубоки декоутета. явно Ч.Т. „бес кос” рятко играе.

роклята сас гол гръп е за когато си си наомила тази вечер да прекараш сас гръп кам мъш, който реялно не искаш да егнорираш, но по скоро би омряла, одколкото да си го презнаеж.

роклите, които винаги са ти били големи се слагат когато си оцлабнала, за да изглеждаж оште по оцлабнала, а тия, които винаги сати били мяуки, се слагат само когато никой не глеба и се седи ас глътнат корем прет оглебалото до полочаване на спазам на дияфрагмата.

къса рокля се слага, когато се отива на парти сас тамци, кадето повечето по-сетители са доста по млади од теп. по-този начим се избягва саздаване на фпечатлемие за лелка на стероиди, чието бельо не пасва на цвета на роклята. ама наистима се избягва това неприятмо фпечатлемие! жива дане бях*, ако несе избягваше точно така!!111

дъугата рокля се поузва по-някоуко по-вода – когато сте пропуснали коламазката по-следния месец, когато сте били с ¾ чорапи и сте забравили да ги свалите 2 часа преди за излезнете, за да се махнат следите от уастиците и когато по исключемие се налага да изглеждате свесна. на децки рождем дем или краштене напримерно.

та както виждате, преячели на шефа, няма слочайна рокля ваф дамските гардероби. сичко, което е там е од крайна нужда и сас строго спецефично предназначемие. просто няма как.

* изразат „жива дане бях” винаги е само ваф жемски рот!! това е идиом!!11 никаде ваф летературата не се срешта „жиф дане бях”. по-правете ме, ако греша.